Política de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitjançant aquest avís, INICIATIVES DE LA VALL D’ÀGER, S.A. (en endavant, el “Càmping de la Vall d’Àger”) informa els usuaris de la seva pàgina web www.campingager.com de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, “les Dades Personals”) per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar al Càmping de la Vall d’Àger les Dades Personals requerides en el formulari de reserva i/o de sol·licitud registre i/o sol·licitud d’informació. El Càmping de la Vall d’Àger es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.
Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que el Càmping de la Vall d’Àger serà titular i responsable. La recollida i tractament de les Dades Personals, duts a terme pel Càmping de la Vall d’Àger o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, amb el Càmping de la Vall d’Àger. També seran utilitzades per a la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis del Càmping de la Vall d’Àger i la seva adequació a les preferències i gustos del clients mitjançant l’enviament de correus tradicionals i/o electrònics, per d’informació comercial sobre els serveis i/o novetats que el Càmping de la Vall d’Àger ofereix actualment i en el futur.
El Càmping de la Vall d’Àger no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. El Càmping de la Vall d’Àger o, en els seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom del Càmping de la Vall d’Àger, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l’usuari ha d’ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.
Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb el Càmping de la Vall d’Àger a través del correu electrònic: reserves@campingager.com o a través del correu ordinari: C. Afores s/n, 25691 Àger.